11 Ağustos 2016 Perşembe

VÜCUT TİPİNE GÖRE BİKİNİ MODELLERİ


Yeniden herkese merhaba! Yaz hala bitmeden bikini arayışında olanlar için bir yazı hazırladık bugün. Doğru kıyafet seçimi nasıl kusurları örterse doğru bikini ve mayo seçimi de aynı şekilde. Bu yüzden vücudunuzu tanıyıp plaj kıyafetlerinizi ona göre seçerseniz son derece hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.



Eğer atletik bir vücut yapınız varsa daha feminen detaylara yönelmelisiniz. Ters üçgen yani geniş omuz dar kalça şeklinde erkeksi vücut hatları için yüksek belli bikiniler ve daha oyuk kesimli mayolar hem bacakları uzun gösterir hem de daha kadınsı hatları vurgular.







Tam tersi geniş kalçalarınız varsa eğer bikini altınız olabildiğince sade ve tek renk olsun. Tüm dikkati omuz ve göğüs bölgesine çekmek için sırt detaylı, renkli modelller tercih edebilirsiniz. Bikini altınızın ince ipli olmasına da dikkat edin. Yüksek belli modeller ve mayolar ise belinizi daha kalın göstereceğinden bunları tercih etmemelisiniz.






Beliniz inceyse belinizi vurgulayan kenarları yüksek bikini altları ve dar mayolar tercih edebilirsiniz. Ancak mayokini tarzı mayolarda bolluk yapmaması için yandan saran modellere yönelmelisiniz. Onun dışında çoğu modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.







Beliniz çok kalınsa fırfır ve püskül detaylarını bikininizin iki parçasında da kullanabilir, canlı tüm renkleri kullanarak dikkati belinizden uzaklaştırabilirsiniz. Dar mayo ve mayokiniler bele vurgu yaptığından uzak durmanız gereken modellerdir.





Göğüsleriniz küçükse üstü lastikli, büzgülü bikiniler göğüslerinizi daha da bastırıp küçük görünmesine neden olur. Onun yerine boyundan bağlı, ince askılı bikiniler ve destekli modeller seçebilirsiniz. Straplez seçim yapmak isterseniz de fırfırlı ve detaylı modeller tercih edebilirsiniz.





Aksine göğüsleriniz büyükse kalın askılı ve sırttan bağlanan modellere yönelebilirsiniz. Straplez seçim ise hem göğüslerinizi bastırır hem de daha sarkık gösterir. Dikkati daha renkli bikini altı kullanarak buradan uzaklaştırabilirsiniz.







Bacaklarınız kısaysa kenarı oyuk ve yüksek kenarlı mayo ve bikiniler, dikine çizgiler sizi daha uzun gösterecektir.





Aşırı uzun bacaklarınız varsa yüksek ve oyuk altlar yerine daha düz bikini altı tercih edebilirsiniz. Dikine çizgiler sizi daha da uzun gösterir, bu nedenle enine çizgi ve sade desenlere yönelebilirsiniz.







Gövdeniz oldukça uzunsa eğer en önemli nokta bikini altınızdır. Eğer şort veya yatay kesim bir bikini altı seçerseniz bacaklarınız olduğundan kısa görünür. Bu nedenle ince ve yüksek bikini altlarına yönelmelisiniz.






Umarız yazımızı faydalı bulmuşsunuzdur. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

1 yorum:

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts