25 Ağustos 2016 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID RUJ


Herkese selamlar! Bugün sizler için ülkemize gelmesi beklenen ve gelince de çok talep gören Maybelline Vivid Matte Liquid rujlar hakkında bir yazı hazırladık.




Mat likit rujlar bu ara çok popüler olunca bir çok marka da bu ürünlerden piyasaya sürdü. Ülkemizde olan ve uygun fiyatlı mat likit rujlardan bizim en beğendiklerimiz Note, Pastel ve Golden Rose markalarına aitti. Maybelline in bu rujları da ülkemiz pazarında satışa çıkınca hemen alıp denemek istedik.

Öncelikle renk skalası çok başarılı. Ancak renkler dudakta birebir ambalajındaki gibi durmuyor. Bu pigmentasyonundan çok ürünün yapısı ile ilgili. Ruj dudağınızda asla matlaşmıyor. Lip gloss gibi i olmasa da dudağınızda sürekli ıslak duruyor ve sabitlenmiyor. Sabitlenmediği için de kalıcılığı çok az. Hatta normal bir ruha göre çabuk soyulur gibi olması da dezavantaj.




Maalesef sabitlenmediği için de gün içinde yenileseniz de çabucak dağılıyor.Bu açılardan bizi hayal kırıklığına uğrattı diyebiliriz. Renk sakladınız beğendiğimiz için mat ruj olarak değil sıradan bir günlük ruj olarak kullandık, dağılıp taşmaması için de altına ten rengi bir dudak kalemi uyguladık.




İşte bizim bu ürün hakkındaki gözlemimiz bu yönde. Maalesef likit mat ruj olarak beklediğimiz performansın altında kaldı. Bitirdikten sonra yenisini almayı düşünmediğimiz bir ürün oldu.


Umarız yazımızı faydalı bulmuşsunuzdur. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts