22 Ağustos 2016 Pazartesi

MEKAN İNCELEMESi-BUTTERFLY BUTİK BEŞİKTAŞ


Yeniden herkese merhabalar! Bugün sizlere sürekli alışveriş yaptığımız bir bu tiken bahsetmek istedik! Bir çok mağaza olduğu gibi bir çok yerel minik butikler de var ve Beşiktaş semti de dinamik yapısı ve eğlenceli esnafı ile bu tarz butiklerin birçoğuna ev sahipliği yapıyor. Biz de mekan yazılarımızda bir farklılık yapmak istedik ve bu sefer de sık sık uğradığımız Butterfly butikten bahsedelim dedik.





Öncelikle Butterfly İstanbul Beşiktaşta, Sinanpaşa İş Merkezi olarak da bilinen pasajında en alt katında yer alıyor. Küçük ama çok tarz parçaları bulabileceğiniz, minik ve şirin bir mekan. Hem son moda parçalar hem de klasik parçalar keşfedebilirsiniz.




Bizim en dikkat ettiğimiz konu ise yıllardır yaptığımız alışverişlerde aldığımız hiçbir ürünün deforme olmaması. Ayrıca ürünlerin dikili ve kumaşı açısından da hiçbir sorun yaşamadık. Aynı pasajda benzer ürünleri bulabilirsiniz ama Butterfly da mutlaka farklı tarz parçalar da düşürülebiliyor. Beşiktaş ın bir öğrenci semti olduğunu da düşünürsek fiyat aralıkları da oldukça makul.




Biz en çok elbise ve yelek gibi parçalarını beğendik ancak siz zevkinize göre bir sürü kombin çıkarabilirsiniz. Özellikle indirim döneminde basic tshirtlerine mutlaka göz atın, piyasadaki birçok markanın pahalı basic kıyafetlerinden çok daha dayanıklı ve uygun. Günlük parçaların yanı sıra çok tarz abiye kıyafetler de bulabilirsiniz. Özellikle mini gece elbiselerine göz atmanızı tavsiye ederiz.




Elegance ın kombinleri ve stil yazıları ilgi görünce biz de kendi alışveriş tarzımızı yansıtan ve sık sık uğradığımız farklı butikleri de sizlerle paylaşmak istedik. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts