26 Ocak 2017 Perşembe

MEKAN YAZISI-NAN ŞİŞHANE


Merhabalar! Bugün sizlere Şişhane’ de keşfettiğimiz bir cafe restorandan bahsedeceğiz. Mekanın adı Nan ve Şişhane’ nin Meşrutiyet Caddesinde yer alıyor.



Biz bu mekana birkaç defa gittik ve her defasında memnun kaldık. Yemek menüsü oldukça başarılı, ayrıca iş çıkışı veya haftasonu akşamları aperatif almak için de ideal.



Özel organizasyonlara da ev sahipliği yapılıyor. Genelde bu tarz organizasyonlarda DJ performansı da oluyor. Mevsimsel duruma göre Pazar günleri kapalı olabiliyor anca cumartesi günleri hizmet veriliyor.



Ağırlıklı olarak cuma ve cumartesi akşamları yoğunluk oluyor. Ancak bunun yanı sıra öğle saatlerinde de mekan oldukça kalabalık. Hem günlük menüsü hem de standart menüsü var. Biz çorbalarını, wrap ve ızgaralarını denedik ve çok beğendik. Özellikle dana bonfile, ızgara köfte gibi et menüleri başarılı. Servis süreleri kısa ve çalışanları da güleryüzlü.



Gece iç kısımdaki masalar belirli bir saatten sonra bar haline getiriliyor. Klasik barlara göre daha sakin ve fiyatları da oldukça makul. Beyoğlu ve Galata’ ya yolumuz düştüğünde kahvemizi içmek için sıklıkla tercih ettiğimiz mekanlardan biri oldu. Müşteri profilinin oldukça düzgün olması da bizim memnun olduğumuz özelliklerinden.



Mekan hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isterseniz 0212 243 01 74 ve 0531 573 03 04 numaralarından ulaşabilirsiniz. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts