16 Ocak 2017 Pazartesi

TREND ALARMI: VOLAN MODASI!


Herkese merhabalar! Bugün sizler için 2017’ nin hem yaz hem de kış aylarında sıklıkla göreceğimiz trendlerden volan ve fırfır modasından bahsedeceğiz.




Volanlar hem kıyafetlere hareket katıyor hem de gösterişli bir görüntü kazanmayı sağlıyor. Bizim kıyafetlerde en sevdiğimiz detay gömlek manşetleri ve pantolon paçalarında volan kullanmak oldu.




Tıpkı büyük desenli kıyafetler gibi volanları da kusurlu ve geniş bölgelerde kullanmaktan kaçınmanız gerek çünkü dikkati direkt bu yöne çekiyorlar. Eğer bilekleriniz çok kalınsa paça ve manşetlerinizde kullanmaktan kaçının. Eğer baseniniz çok genişse etek ucu fırfırlı bluzlar veya elbiseler giyinmeyin. Eğer beliniz çok kalınsa volanı bel bölgenizde değil, belinizin küçük görünmesi için yaka ve omuz kısımlarınızda kullanın.




Bu sene sevilen başka bir trend olan düşük omuz trendi ile volanı birleştirmek çok popüler. Ancak omuzlarınız çok genişse bu kombinleme şekli omuzlarınızı daha geniş gösterebilir, o yüzden volan, vatka gibi detayları omuzlarınızda kullanmamalısınız. Ancak üst bedeniniz dar ise volanlı ve düşük omuzlu bluzlar, gömlekler ve elbiseler sizin için harika seçim.



Ceketlerin etek kısımlarına kullanılan volanları aynı boyda sonlanan, ucu volanlı gömleklerle ve altında dar pantolonlarla kombinlemek bizim en sevdiğimiz görüntülerden. Volanı eğer yine volan ya da başka bir detayla kullanmak isterseniz düz renkleri tercih etmelisiniz, aksi takdirde fazla hareketli bir görüntü oluşacaktır.



Volanı transparanla birleştirmek, metalik detaylarla kullanmak ya da kadife bir volanlı parça seçmek gibi sezonun hit detaylarını bir arada kullanabilirsiniz. Veya dik yakaları volanla birleştirerek barok bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle dik yakalı gömleklerle Retro hava yakalamak isterseniz bizim önerimiz kadife ceketlerle birleştirmeniz. Oluşacak görünümü eğer bir yaka broşu ya da abartılı bir görüntü için kolye ile birleştirirseniz Victoria dönemine benzer ihtişamlı bir kombin elde edebilirsiniz.


Volan her detayda kullanılabilecek trendlerden biri ve dümdüz bir elbiseye bile inanılmaz bir hava katıyor. Biz bu trendi çok sevdik. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts