5 Ocak 2017 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-MAC INSTACURL LASH MASKARA / REVIEW ABOUT MAC INSTACURL LASH MASCARA


Yeniden merhabalar! Bugün sizler için son dönemde merak ettiğimiz ve denemeye karar verdiğimiz MAC’ in Instacurl Lash maskarasından bahsedeceğiz.
Hello again! Today we will talk about MAC of Instacurl Lash which we are wondering about recently.



Öncelikle rimelin vaat ettiği en önemli nokta kıvrık kirpikler. Başlık kısmını çevirdikçe maskaranın fırça kısmı daha kıvrık hale geliyor, böylece kirpiklerinize şekil verirken kıvrıklık oranını kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Ancak hiç ayarlanmamış, düz haliyle dahi doğal bir kıvrıklık veriyor. Kıvırma performansı gerçekten çok başarılı. Kirpikleri çok güzel kavrayan plastik bir fırçaya sahip.
First of all, the most important point that mascara promises is curled eyelashes. As you rotate the head part, the brush part of the mascara becomes more curled, so you can adjust the curling step yourself while shaping your eyelashes. However, it is a natural curvature, even though it is not set at all, even in its flat state. The curling performance is really good. It has a plastic brush that grips the lashes very well.



Rimel gün içinde akma yapmıyor. Uzunluk verme özelliği çok yok diyebiliriz. Güzel bir siyahlık veriyor, topaklanma sıkıntısı yok. Tek kötü yanı ilk açıldığında ıslak bir yapısı olması, bu da uygulamayı başta zorlaştırıyor ancak yaklaşık bir haftalık kullanımdan sonra ideal kıvama geliyor.
Mascara does not flow in the day. We can say that there is not a lot of length giving feature. It gives a nice blackness, no lumps or diffusing away. The only bad thing is that when it is first opened it has a wet formulation, which makes the application getting stronger at first but after about a week of using it is the ideal consistency.



Kısacası biz bu ürünü beğendik, MAC’ in en beğendiğimiz maskarası diyebiliriz. Özellikle çok düz veya üst üste binen kirpikleriniz varsa bu maskara sizin için ideal. Güncel fiyatı 72 TL.
We like this product, could say best mascara of MAC until right now. Especially if you have very flat or overlying lashes, this mascara is ideal for you. The current price is 72 TL.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hope you like the post and see you again!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts