30 Ocak 2017 Pazartesi

OCAK AYI FAVORİLERİ


Herkese yenide merhaba! Bugün sizlere Ocak ayında severek kullandığımız ürünlerden bahsetmek istiyoruz.

1) FLORMAR FUTURE HISTORICAL PERFECT MATTE OJE: Bu ay en çok kullandığımız ojeler bu seriden oldu. Bu serinin ojeleri uygulandığında hemen matlaşıyorlar ve çok hızlı kuruyorlar. Yapıları oldukça örtücü ve dayanıklı. Ayrıca renk skalası da kışa çok uygun. Güncel fiyatları 4.95 Tl.

2)NEUTROGENA HYYDRO BOOST MAKYAJ TEMİZLEME SUYU: Bu ay ten makyajımızı temizlerken elimiz en çok bu ürüne gitti. Ürünün makyajı çıkartırken cildimizi kurutmaması ve nemlendirici hissi bırakması bizim sevdiğimiz özellikleri oldu. Bizde herhangi bir tahrişe ya da kızarıklığa sebep olmadı.

3)REDMOND CLAY KİL MASKESİ: Bu ay haftada bir kullandığımız kil maskesi Redmond Clay Face MUd oldu. Bu maskenin en sevdiğimiz yanı içeriğinde kimyasal olmaması. Tamamen doğal kilden yapılmış bir maske. Tüm cilt tipleri için uygun. Ürünün ciltteki kalıntıları temizlemesini beğendik. Ayrıca maske kutusunda herhangi bir kuruma yapmadı. Bizde herhangi bir cilt problemine sebep olmadı.

4)LOREAL MİNİ FAR PALETİ: Bu palet bizim bu ay ki göz makyajımızın vazgeçilmez ürünü oldu. Paletin içindeki tonlar kış ayları için oldukça kullanışlı. Ayrıca çantaya atmak için de oldukça pratik. Fiyatları da gayet uygun.

5) THE BODY SHOP ÇAY AĞACI MATLAŞTIRICI TONİK: Biz bu toniği bu ay çıkan sivilcelerimiz üzerinde kullandık. Başlangıçta derimizin altında olan birkaç sivilceyi de deri üstüne çıkardı ancak birkaç gün içinde bütün sivilceleri kuruttu. Yüzümüzün diğer bölgelerinde kullandığımızda da fazla yağı emmesine sevdik. Ancak çay ağacı biraz yakıcı bir yağ olduğu için hassas cilt kullanımlarında çok önerilmiyor.


Bizim bu ay ki favorilerimiz bunlar. Umarız yazımızı beğenirsiniz. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts