23 Mart 2016 Çarşamba

23.03.2016-ÜRÜN İNCELEME-DERMOLOGICA SKIN HYDRATING MASKE

Herkese merhaba! Bugün sizler için uzun zamandır kullandığımız bir ürünü incelemek istedik. Bildiğiniz gibi cildimizin en çok kuruduğu bu dönemde nemlendirme önceliğimiz oluyor. Haliyle de maskeler haftalık cilt bakımımıza dahil oluyor. Biz de bu yazıda nemlendirme özelliği sayesinde aldığımız Dermologica Skin Hydrating Mask’ ı yani nemlendirme maskesini denedik.


Bu ürünü aslında profesyonel bir cilt bakımında keşfettik. Bildiğiniz üzere dermokozmetikler daha temiz içerik ve daha hipoalerjenik olmalarıyla çoğu kişinin, özellikle de hassas cildi olanların vazgeçilmezi. Biz de başka ürünlerini de daha önce kullandığımız Dermologica nın bu ürününü deneyince satın aldık ve bir aylık bir kullanım sonucu fikirlerimizi paylaşalım istedik.

Öncelikle ürünün hafta bir veya ihtiyaca göre iki kez kullanımı öneriliyor. Biz haftada iki kez derin temizlik sonrası, özellikle de kuru olan yanak bölgelerimizde daha yoğun olmak üzere kullandık. Nem verme vaadini gerçekten çok başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor diyebiliriz. Arkasında bıraktığı his son derece yumuşak ve kadifemsi. Maskeyi sürer sürmez nemsiz cilt adeta emiyor ürünü, üstelik çoğu maske gibi gergin ve çatlamış bir his de bırakmıyor. Serinletme özelliği de olduğundan cildinizde yanma ve ısı artışı varsa bunu da rahatlatıyor. Yüzünüzde beklettiğiniz 15 dakika boyunca herhangi bir gerilme hissetmiyorsunuz çünkü bu daha çok içeriğinde kil olan maskelerin bir özelliği.


Ürünün içerisinde çapraz bağlı yani crosspolymer hyalüronik asit var ve bu cildin doğal nemini zamanla salgılamasına yardımcı oluyor. Hyalüronik asit normalde de vücudun bağ dokusunu oluşturan elemanlardan birisi. Ayrıca likopen içeriği en yüksek gıda maddelerinden domatesin çekirdeklerinden elde edilen bir yağ da kullanılmış.
Tek kötü yanı kokusunun çok güzel olmaması, içerisinde parfüm olmadığından doğal maddelerin kokusunu direkt alıyorsunuz ancak bu koku cildinize yapışıp kalan bir koku değil, birkaç dakika içerisinde uçuyor.

Serinin sivilce engelleyici, kil içeriği sayesinde gözenekleri temizleyen ve multivitamin içeriğiyle onarım yapan özellikte 3 maskesi daha var ancak mevsim gereği bizim ihtiyacımız nem takviyesi yapan bu formu oldu, aslında tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun.

Kısaca biz bu ürünün doğal içeriğini ve verdiği yumuşaklık ve elastikiyet hissini sevdik, dermokozmetik olması da uzun süreli kullanmamız için gönül rahatlığı yarattı. Ürünün şu an güncel fiyatı 75 ml için 234.50 TL.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts