30 Mart 2016 Çarşamba

30,03,2016-ÜRÜN İNCELEME-MAYBELLİNE PUSH UP DRAMA MASKARA

Herkese merhabalar! Bugün size yine uygun fiyatlı ve son zamanlarda oldukça popüler olan bir maskarayı inceledik. Maybelline in son zamanlarda en çok konuşulan ve seveni olduğu kadar sevmeyeni de olan bu maskara hakkında biz de kullandıktan sonra fikirlerimizi paylaşalım istedik.


Maybelline uygun fiyatlı ve sevilen ürünleri olan bir marka ama biz özellikle maskaralarını çok başarılı buluyoruz, özellikle One by One Volüm Express, Lash Sensational, Rocket ve Falsies Black Drama bizim favorilerimiz. Gerçekten maskaraları highend ürünlerle yarışabilecek düzeyde, hatta daha iyi bile diyebiliriz. Ancak bu ürün bizi biraz hayal kırıklığına uğrattı.

Bildiğiniz gibi her kirpiğin ihtiyacı olan maskara tipi farklı; uzunluk, dolgunluk, kıvırıklık gibi. Maskaralar aslında bu özellikleri farklı düzeyde veriyorlar, hepsini karşılamakla birlikte bir özellikleri daha ön plana çıkıyor, örneğin Lash Sensational uzatma ve dolgunlukta, Rocket ise yine uzunluk ve kıvırıklıkta daha başarılı. Aslında bunları yaparken en önemli özellik ise bütün maskara tipleri için kirpikleri ayırmak, daha doğrusu yapıştırmamak olmalı. Maalesef bu maskara kirpiklerinizi birbirine yapıştıran ve diğer Maybelline maskaralarına göre daha yapışkan özellikte, daha geç kuruyan bir boyaya sahip. Bu da özellikle de çok gür kirpikleriniz yoksa kirpik sayınızın daha az görünmesine neden oluyor.

Geniş dişli taraklara benzeyen yapısı nedeniyle kirpikleri açacak gibi görünse de maalesef tek tek ayırma gibi bir özelliği hiç yok. Dolgunluk veren bir masakara da değil, zaten esas vaadi uzun ve kalkık kirpik görünümü sağlamak. Verdiği uzunluk ise orta düzeyde, yani maksimum düzeyde bir yükseklik bekliyorsanız yetmeyecektir. Tek artı yanı geç kurumasına ve akışkan yapısına rağmen çok fazla dağılma ve akma yapmaması diyebiliriz.



Peki bu maskara kimler için uygun olabilir? Eğer kirpikleriniz çok gür, kalın telli ve uzunsa bu maskara sizin günlük kullanımda işinizi görecektir. Yani halihazırda bir maskaraya ihtiyaç duymayacak kadar kirpikleriniz yoğunsa yeterli olabilir. Ayrıca gözünüzde eyeliner, far gibi uygulamalarınızın daha ön planda olmasını isterseniz yine uygun bir seçenek olabilir. Biz uzun zamandır tekrar şans verip denememize rağmen çok memnun kalamadık. Diğer Maybelline maskaralarına göre performansı bariz düşük kalıyor.

İşte bizim yorumlarımız bu şekilde. Umarız yazıyı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! 

1 yorum:

  1. bu ürünle ilgili o kadar çok olumsuz yorum okudum ki umarım firmada farkındadır bu hayal kırıklığının.:/

    YanıtlaSil

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts