2 Mart 2016 Çarşamba

02.03.2016-L'oreal Paris False Lash Superstar Maskara İncelemesi

Herkese yeniden merhaba! Bugün ki yazımızda sizlere bir ürün incelemesi yapmak istedik.

Son zamanlarda kirpiklerimize hem hacim veren hem de uzatan bir maskara arayışındaydık. En son yaptığımız Gratis alışverişlerinden birinde stant görevlisi bize bir maskarayı ısrarla önerdi ve kullanırsak memnun kalıcağımızı söyledi. Hal böyle olunca bizde tabi dayanamayıp aldık hemen:) Bundan önce Maybelline One by One Volume Express Maskarayı kullanıyorduk. Ama bu ürüne de bir şans vermek istedik:)

L'oreal Paris False Lash Superstar çift taraflı bir maskara. Bir tarafı baz bir tarafı maskara görevi görüyor.

ayı
Primer yani baz olarak kullanılan kısmı kirpiklerinize uyguladığınızda beyaz uzamış kirpikleriniz oluyor. Az bir süre bekledikten sonra maskara kısmına geçebiliyorsunuz.



Maskara kısmına geçtiğinizde ise kirpiklerinize siyah hacimli bir görüntü sağlıyor. Bazı da maskarayı da bir kat uygulamanız istediğiniz görüntüye kavuşmanıza yetiyor. Ama iki kat maskara sürmek isterseniz de topaklanma yapıp kalıntı bırakmıyor.  Çok ıslak ya da çok kuru olmayan yapısı sayesinde sürümü kolay ve herhangi bir bulaşma yapmıyor. Bu bizim bu üründeki en sevdiğimiz özellik.


Sevdiğimiz bir başka özelliği ise plastik değil kıl fırça olması. Ayrıca fotoğrafta da görüldüğü gibi kıvrık fırça olması sürüm kolaylığı sağlıyor.

Ürünün hacim vermesi Maybelline kadar başarılı değil bize göre ama kesinlikle şans verilmesi gereken bir ürün:)

Biz Gratis indiriminden 25 Tl ye almıştık. Normal zamanda da fiyatu 40 Tl. Önümüzdeki Gratis indirimlerinde bir göz atmanızı öneririz:)

Umarız yazımız sizin için faydalı olmuştur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere:)



1 yorum:

  1. Ürün güzel görünüyor teşekkürler bende bloğa beklerim..

    YanıtlaSil

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts