12 Mart 2016 Cumartesi

MAYBELLİNE LASH SENSATIONAL MASKARA İNCELEME

Herkese Merhaba... Sıradaki  yazımızın konusu sizler için ürün inceleme olacak. Bugünkü ele alacağımız ürün Maybelline Newyork'dan Lash Sensational lash muttiplying maskara.

                           

Maalesef sizin de bildiğiniz gibi henüz ülkemizde satışa sunulmayan bir ürün fakat yurtdışındayken kullanma fırsatı elde ettik ve kendimize stoklayacak kadar memnun kaldık. Maybelline Maskaraları arasında en popüler olan Lash Sensotianal lash muttiplying maskara gerçekten de ününün hakkını vermekte.

                            

Maybelline Maskaralarının bir çoğunu denemiş olduğumuzdan en iyisinin Lash Sensotianal lash muttiplying maskara olduğunu size garanti edebiliriz.
Neden mi bu kadar iyi?  Çünkü fırçası kıvrık ve kısalı uzunlu sert kıllara sahip. Bu da kirpiklerinizin tek tek ayrılıp daha dolgun ve daha uzun olmasını sağlamakta. Bu güzel tasarımlı fırça sayesinde en ufak kirpiklerinize bile rahatlıkla ulaşabilirsiniz.  Aynı zamanda yoğun kıvamı sayesinde kirpiklerinizin sabahtan akşama kadar aynı yoğunlukta ve aynı güzellikte kalmasını da sağlıyor. Ayrıca kirpiklerinizin rengini daha da koyulaştırıp göz çerçevenizin üst hattını daha belirgin hale getiriyor, bu da gözünüzün daha çarpıcı ve belirgin olmasına yardımcı oluyor.


                             

Bu maskarayı ve diğer tüm maskaraları kirpiklerinize uygularken size verebileceğimiz en iyi tavsiye; maskaranızın haznesinden fırçanızı döndürerek çıkarmanız. Birçoğumuzun yaptığı hatadan kaçının, sakın aşağı yukarı sert darbeler uygulayarak fırçanızı maskaranızın haznesinden çıkarmayın çünkü bu fırçanıza zarar verir. Ek olarak da kirpiklerinize rimelli iki kere sürün böylece kirpiklerinize ekstra güzellik katmış olursunuz.




Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. Dun aldim biraktim aldim biraktim☺ indirimde de degildi birde.. nasil olsa girer diye almadim ama aklimda notumu aldim tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimde kaçırmamanızı öneririz, biz oldukça memnun kaldık, siz de beğenirsiniz umarız :)

      Sil

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts