10 Şubat 2017 Cuma

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

Herkese merhabalar! Bugün sizler içim ekstra bir yazı serisi hazırladık. Bildiğiniz gibi 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Biz de sizlere hediye önerileri, etkinlik önerileri, erkek ve kadın parfümleri ve kombin önerileri yazıları hazırladık. Bugün çok kafaya takılan hediye konusu hakkında birkaç tavsiye vereceğiz. Hep birlikte göz atalım!

-Sevgiliniz ve sizin için baş başa bir etkinlik hem birlikte vakit geçirmeniz açısından hem de bu güne özel bir hediye yerine geçeceğinden ona özel bir etkinlik daveti gönderebilirsiniz. Etkinlik önerilerimiz hakkındaki yazımız yakında gelecek, takipte kalın!

 


-Ev dekorasyonu için objeler klasik ama her daim işe yarayan ve anısı olan hediyelerdir. Örneğin H&M mumları, Zara’ nın takı kutuları, Chakra ev giyimi, dekoratif yastıklar, çerçeveler, minik bitkiler çok hoş birer alternatif.






-Starbucks ın sevgililer günü için özel olarak çıkardığı kupalar hem dekoratif olarak çok güzeller hem de kullanışlılar. Pembesi size beyazı da sevgilinize!



-Yine kahve ve çay içmeyi seven sevgilinize ve size özel birbirinin takımı olan termoslara bakabilirsiniz. Starbucks, Tantitoni ve D&R da satılanlar çok hoş desenleri sahip. Mutlaka göz atın!

-Eğer çalışan sevgilinize her zaman kullanacağı bir hediye olsun isterseniz şık dolmakalemler hem uzun ömürlü hem de değerli bir hediye. Üstelik üzerime isim yazdırarak kişiselleştirebilirsiniz.



-İç çamaşırı malum sevgililer gününde en çok satılan hediyelerden. Uygun fiyatlı iç çamaşırı takımlarından H&M ve Oysho nun sezon parçaları çok şık, bunun dışında Triumph da bizim favorimiz.



-Erkekler için takımlarına eşlik etmesi için kol düğmesi yaka ve kravat iğnesi, kadınlar için broş ve yaka iğnesi çok güzel bir hediye olabilir.  Klasik takı ve saat almaktansa kıyafetleri için farklı dokunuşlar yaratacak hediyelere yönelebilirsiniz.





-Müzik dinlemeyi seven sevgilinize gramafon, plak ve vintage müzik setleri alabilirsiniz. Yine kulaklık ve taşıyabilen hoparlör de güzel teknolojik hediyelerden.



-Özel davetlerinizde sevgilinizle uyumu sağlamak için birbirine takım eşarp ve erkekler için de cep mendili-kravat ikilisine göz atabilirsiniz!

-Yine sevgilinize birlikte vakit geçirebileceğiniz bir haftasonu tatili veya spa randevusu hediye edebilirsiniz.

-Kartvizitlik ve cüzdan takımı sevgilinizle size harika bir hediye olabilir. Takımın cüzdanı sizde kartviziti ise sevgilinizde kalabilir, üstelik üzerlerine isimlerinizin baş harflerini de işletebilirsiniz.




-Birbirine benzer veya tamamlayan görsellerden telefon ve tablet kılıfları hediye edebilirsiniz.

-Ve son olarak da bir klasik olarak parfüm seçebilirsiniz. Biz sizler için hem kadın hem de erkek parfümü olarak en beğendiklerimizden oluşan bir yazı daha hazırladık. Ona da göz atmayı unutmayın!


Umarız yazımız faydalı olmuştur. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere! 

2 yorum:

  1. çok güzel bir yazı olmuş,instagram sayfanızın ardından blogspotunuzu da severek takip ediyorum.bloguma beklerim:) sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir yazı olmuş,instagram sayfanızın ardından blogspotunuzu da severek takip ediyorum.bloguma beklerim:) sevgiler:)

    YanıtlaSil

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts