12 Şubat 2017 Pazar

SEVGİLİLER GÜNÜ KOMBİN ÖNERİLERİ


Herkese merhabalar! Bugün Sevgililer Günü özel yazı serimizde 5 farklı plan için 5 farklı kombin yaptık, birlikte bakalım!

1)RESTORANDA AKŞAM YEMEĞİ: Eğer sevgilinizle klasik bir akşam yemeği yiyerek geceyi geçirecekseniz bizim önerimiz kadife trendini midi boy eteklerle birleştirmek ve yine bu sezonun trenlerinden asimetrik omuzları bir arada kullanmak. Biz geceye en çok yakışan siyahı klasik bir biçimde kullanıp renkli aksesuarlar ile zenginleştirdik.



2)KONSER: Eğer etkinlik yazımıza göz attıysanız ve 14 Şubatta birlikte güzel müzik dinleyebileceğiniz bir geceyi tercih ediyorsanız hem rahat hem şık parçalar seçebilirsiniz. Biz renkli ve desenli kazaklarla sezonun sevilen trendlerinden metaliği birleştirdik.



3)OTEL DAVETİ: Sevgililer Gününde özel ve lüks bir gece geçirmek isteyenler için otelde bir akşam davetinde bizim tercihimiz metalik bir tek parça gece elbisesi oldu. Baskın metaliği nude tonlarla biraz yumuşattık ve zıt renkte bir manto ile kombinimizi tamamladık.



4)BAŞ BAŞA KAHVE: Sevgililer Günü için çok büyük organizasyonları değil sadece bir arada olmayı tercih edenler için spor ve rahat bir tarz yaratmak istedik. Kahve tonları ile koyu renk jeani bir arada kullandık ve bu sezon modasında sıkça gördüğümüz Bomber ceketle birleştirdik.



5)GECE KLUBÜ: Son olarak da dans ve eğlence temalı bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenlere özel olarak bu kombini seçtik. Zümrüt yeşili, drapeli, saten bir elbise ile sezonun en sevdiğimiz trendlerinden file çorabı bir arada kullandık, elbiseye bel kısmına metalik gold bir kemer takarak hareket kattık. Deri ceket ise hem gece hem de gündüz kombinlerinde harika bir tamamlayıcı olduğundan kombini bu şekilde bitirdik.




Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts