9 Şubat 2017 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-RİVAL DE LOOP ZELL INTENSE SERUM

Merhabalar! Bugün sizlere uzun zamandır denediğimiz ve çok sevdiğimiz bir üründen bahsetmek istiyoruz. Rival De Loop markasına ait ve Rossmann mağazalarında satılan ve hücre yenilemeyi vaat eden Zell Intense serum hakkında bir yazı hazırladık, birlikte göz atalım.



Ürün pompalı bir şişede ve kremsi yapıda. Su bazlı, bu nedenle yağlı bir his bırakmadan hızlıca emiliyor. Hem gece hem gündüz nemlendirici altına kullanılabiliyor ancak biz cilt çoğunlukla gece yenilendiğinden sadece gece kullanmayı tercih ettik.

Ürün bir hafta içinde fark edilir derecede etki etti diyebiliriz. İnanılmaz güzel nem veriyor, yapış yapış bir his bırakmıyor. Cildinizi daha gergin ve daha parlak hale getiriyor, bu zamana kadar kullandığımız cilt bakım ürünlerinden cildimiz hakkında soru aldığımız tek ürün oldu. Gerçekten genç ve dinlenmiş bir cilt yaratıyor. Hem cildi yumuşatıyor hem de uzun süreli kullanımda cildiniz daha sağlıklı ve ışıltılı, hatta daha az pürüzlü olduğunu hissedebiliyorsunuz.



Özetle bizim her şeyiyle fazlasıyla sevdiğimiz bir ürün odu. Güncel fiyatı 45 TL. Ancak fiyatına göre performansı harika. Bizde alerjik reaksiyon, kızarıklık, sivilce gibi problemler yaratmadı.

Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts