23 Şubat 2017 Perşembe

YÜZ TEMİZLEME ÜRÜNLERİ

Herkese yeniden merhaba! Bugünkü yazımızda sizlere genel olarak yüz temizleme ürünleri hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Hepimizin bildiği gibi sağlıklı bir cildin en temel kurallarından biri temizliktir. Makyaj yapalım ya da yapmayalım her sabah ve gece cildimizi mutlaka temizlemeliyiz. Böylece gün içinde cildimizde biriken yağ, kir ve makyajı cildimizden arındırmış oluruz.

Yüzü su ile yıkamak cildin temizlenmesi için yeterli değildir. Bu nedenle daha etkili bir temizlik için cilt temizleme ürünleri kullanılmalıdır.

Cilt temizleyicileri farklı yapıda olabilirler: yağ, jel, köpük, süt gibi. Hangi formda temizleyici kullanacağınıza cilt tipinize göre karar vermelisiniz.

Cilt temizleme yağları:  bu ürünler daha çok kuru ve nemsiz ciltler için kullanılmalıdır. Çünkü cildi temizlemekle birlikte nem de verirler. Temizleme performansları genelde çok iyidir ve durulama gerektirmezler.


Cilt temizleme jelleri:  bu ürünler köpüren bir yapıya sahip oldukları için etkili bir temizlik sağlarlar. Gözeneklerin içine dolan maddeleri kolaylıkla temizlerler. Yağsız bir yapıya sahiptirler. Cilde ferahlık ve tazelik verirler. Yağlı ve karma ciltlerin kullanımına uygundurlar.

Cilt temizleme köpükleri: bu ürünler her cilt tipinin kullanması için uygundur. Uygulama sonrasında gözenekler ferahlamış ve cilt sağlıklı görünür. Özellikle T bölgesi için ideal ürünlerdir.


Cilt temizleme sütleri: bu ürünler kuru ve hassas ciltler için oldukça idealdir. Suya dayanıklı makyajı bile çıkarmada oldukça etkilidirler. Cildi temizlerken aynı zamanda nem dengesini de korurlar.


Umarız yazımız sizin için yararlı olmuştur. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts