16 Şubat 2017 Perşembe

ÜRÜN İNCELEME-MAYBELLİNE BROW PRECISE FIBER FILLER KAŞ MASKARASI


Yeniden merhaba! Bugün sizlere yurtdışında çok popüler olan ve ülkemize gelmesiyle de büyük ilgi gören Maybelline’ in Brow Precise Fiber Filler kaş maskarasından bahsedeceğiz.



Bu ürünün ülkemize gelen 3 rengi mevcut, Dark Blonde, Medium Brown ve Deep Brown. Aslında Sadece üç rengi gelmesine rağmen renklerin yapısı ve hafif küllü olması ile bir çok ten rengi ve kaş rengine uyum sağlayabiliyor. İsminin fiber filler olmasının nedeni içerisindeki mikrofiber tanecikleri ile kaştaki boşlukları doldurmayı vaat etmesi. Aslında bu özelliği oldukça başarılı diyebiliriz, yani kaşınızda ara ara boşluklar varsa bu boşlukları doğal görünümlü bir şekilde dolduruyor ve kaşları çok güzel sabitliyor. Ancak aynı tonlarda veya bir ton açık, yumuşak uçlu bir kalemle önceden dolduracağınız bölgenin kenarlarını belirginleştirirseniz dışarı taşmaları da engelleyebilirsiniz.



Ürünün fırça yapısının bir tarafı düz ve fırçası aslında biraz kalın yapılı, bu nedenle çok ince kaşlarınız varsa bu ürünle doldururken biraz zorlanabilirsiniz, etrafa bulaşma sorunu yapabilir. Ancak dediğimiz gibi bir kaş kalemi veya transparan bir kalemle hatalı bölgeleri düzeltebilirsiniz.



Ürün aslında çok ince olmayan ve arası hafif seyrek kaş yapısına çok uygun. Renk skalası da başarılı. Uzun saatler boyunca sabitleme performansı da gayet iyi. Kaşların daha dolgun görünmesi için ideal. Ayrıca içerisinde minik fiber parçaları olmasına rağmen kaşları taraması da oldukça güzel. Fırçası kalın olduğu için uygulamada biraz sıkıntı olabilir, onu dışında biz herhangi bir sorun yaşamadık ve ürünü da beğendik. Güncel fiyatı 22.50 TL.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts