13 Şubat 2017 Pazartesi

SEVGİLİLER GÜNÜ - PARFÜM ÖNERİLERİ


Merhabalar! Sevgililer Günü için hazırladığımız son yazımızda sizlere parfüm önerilerimizden bahsedeceğiz. Bildiğiniz gibi hediye önerileri yazısı hazırlamıştık. Parfüm klasik ancak her zaman geçerli bir hediye olduğundan bu konu hakkında ayrıca bir yazı hazırlamak istedik. Hep birlikte bakalım!

1)TOM FORD BLACK ORCHID: Tom Ford’ un klasikleşen bu parfümü aslında unisex bir koku olduğundan biz hem kadınlara hem de erkeklere alınabilecek bir parfüm olarak düşündük. İçerisinde siyah orkide ve baharat aromaları olan bu parfüm özel geceler için ideal.



2) GUCCI GUILTY: Gucci’ nin sıcak notalara sahip kalıcı bu parfümünün hem kadınlara hem de erkeklere özel versiyonları var. Oryantal bir koku ve aynı zamanda leylak aromaları da içeriyor.

 


3)DOLCE&GABANNA LIGHT BLUE: Aslında Dolce&Gabanna’ nın bu klasikleşmiş parfümü ferah kokusu ile yaza oldukça yakışıyor ancak her mevsime uyum sağlayabiliyor. Beyaz gül ve misk aromaları ile Akdeniz esintisi yaratan ve meyvemsi notalar da içeren bir koku.

 


4)VERSACE-EROS: Versace’ nin ikonikleşmiş parfümlerinden Eros, hem yasemin hem de elma ve nar aroması ile hafif ama iddialı ve kalıcı bir koku. Bizim favorilerimizden.

 


5)DSQUARED-SHE WOOD, HE WOOD: Dsquared’ in bu adını odunsu ve ağaç notalarından alan ve aynı zamanda çiçek ve okyanus kokularını sağlayan ferah ve çok kalıcı kokusu bizim favori hediye seçeneklerimizden.

 


6)ARMANI-MANIA: Armani’ nin en iddialı ve yoğun kokularından. Beyaz çiçekler ve odunsu notalar içeren bir parfüm. Hem günlük kullanıma hem de geceye son derece uygun.

 


7)MONT BLANC LADY EMBLEM-EMBLEM: Hem turunçgil hem de odunsu notalar ve menekşe kokusu içeren bir koku. Son derece farklı ve karizmatik. Kalıcılığı da oldukça yüksek. Birden fazla aromanın başarıyla bir araya geldiği nadir kokulardan.

 



Umarız önerilerimizin arasından zevkinize hitap eden olmuştur. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts