27 Şubat 2017 Pazartesi

ŞUBAT AYI FAVORİLERİ


Merhabalar! Bugün sizlerle Şubat ayı boyunca severek kullandığımız ürünleri paylaşacağı. Birlikte göz atalım!

1)RIVAL DE LOOP GOLDEN 20’s FAR PALETİ: Hem renkleri hem de yapıları muazzam, baz olmadan da kalıcılığı gayet iyi. Birikme yapmıyorlar ancak hafif bir tozutma sorunu var. Onun dışında uygun fiyatlı elde edilebilecek en iyi palet diyebiliriz.



2)MAC ON AND ON RUJ: Mac ten aldığımız en güzel rujlardan oldu, gri sarı pembe yansımaları var, çok çok hafif bu ışıltısı ve mürdüm mor arası rengi ile duokrom bir etki yaratıyor. Yapısı yumuşak, dudağı fazla kurutmuyor. Zor bir renk gibi görünse de hemen hemen her ten rengine uyum sağlıyor. Altında gül kurusu bir dudak kalemi ile de harika bir pembe yansıma yapıyor. Her göz makyajına yakışması ve gece de gündüz de kullanılabilmesi ile favorimiz oldu.



3)MAYBELLİNE PUSH UP DRAMA ANGEL MASKARA: Bunun hakkında geçen ay detaylı bir yazı yazmıştık. Maybelline maskaralar o kadar başarılı ki başka bir maskara kullanmaya gerek bile kalmıyor. Lash Sensational, One by One Volum Ekspress ve bu maskara bizim favorimiz!



4)DERMOKİL MASKELER: Kil maskelerinin içinde incecik bir yapıya sahip olmaları ve cildi kupkuru yapmadan yağlanmayı kontrol etmeleri ile Dermokil maskeler favorimiz oldu. Salisilik asit içeren ve sivilce karşıtı olanlar bizim seçtiklerimiz, aynı serinin sıkılaştırıcı ve nemlendirici olanları da var. Kesinlikle çok başarılı, gözenekleri temizlemesi ve ferah bir his vermesi, bunu yaparken de cildin kendi nemini almaması ve cildi yormaması çok güzel.



5)KIEHLS CREME DE CORPS VÜCUT LOSYONU: Yoğun nemlendirme özelliği ile kuruyan bölgeler için çok sevdiğimiz bu krem kış aylarında yine favorimiz. Kokusu harika, çok çok az bir miktarı bile geniş bir alana yetiyor, yumuşacık bir his bırakıyor. Yoğun kıvamına rağmen yağlı bir his bırakmıyor. Biz yine çok severek kullandık ve bu ayki favorilerimize ekledik.




İşte bizim bu ay boyunca kullandığımız ve memnun kaldığımız ürünler. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts