2 Şubat 2017 Perşembe

TREND ALARMI: AYNA EFEKTLİ TIRNAKLAR!


Herkese merhaba! Bugün geçen ay bahsettiğimiz metalik ve mat renkli tırnaklardan tamamen farklı, ışıl ışıl tırnaklardan bahsedeceğiz: Ayna efektli manikür!



Krom oje olarak da geçen bu tırnak modası sadece metalik bir oje değil. Özelliği yansıma yapacak kadar parlak olması. Ağırlıklı olarak gri renkte olsa da rose gold, bakır , altın renkleri ile de inanılmaz hoş duruyor.



Eğer tüm tırnaklarınızda bu görüntü size fazla geliyorsa sadece bir iki tırnağınıza uygulama yapabilir ya da french manikür gibi uygulayabilirsiniz.



Podyumlardan gelen bu trendi evde uygulamak ise oldukça kolay ancak klasik oje işleminden daha uzun sürüyor tabi ki. Hazır sprey ojeleriniz yoksa evde pigment ile uygulama yapabilirsiniz. Tırnaklarınıza bir oje bazı sürüp kuruduktan sonra pigmenti tırnağınıza dökün. Temiz bir fırça ile oje sürer gibi tırnağınıza sürün. Ardından parlaklık veren bir jel ile üstüne bir kat oje geçin. Parlak cilanız kuruyunca bulaşan kısımları suyla temizleyebilirsiniz.



Bu işlemde bizim favori pigmentlerimiz pigmentlerinde renk skalası inanılmaz geniş olan MAC oldu. Daha uygun fiyatlı pigmentlerde ise favorimiz Nyx, Rival De Loop ve Essence. Parlak cila olarak da biz Flormar veya Golden Rose tercih ediyoruz ancak her markada bu tarz ekstra parlak cilaları bulabilirsiniz.



Yine tırnak üzerinde nokta deseni yapmayı sağlayan ve ucunda küreleri olan nail art malzemeleri ile pigmentlerle puantiye gibi desenler yapabilirsiniz. Bu sayede gündüz kullanıma daha uygun bir görüntü elde edebilirsiniz.

Pigmentiniz yoksa klasik bir şeffaf ojenin içine yoğun yapılı far ya da toz gıda boyaları gibi boyalar dökerek yoğun renkli krom ojeler elde edebilirsiniz. Tercihen metalik farlarla hazırladığınız bu duokrom ojeler aynalı tırnaklar için ekstra parlaklık sağlayacaktır.


Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts