13 Ocak 2016 Çarşamba

13.01.2016 MEKAN ÖNERİSİ-“ÇİKOLATA DİYARI”


Herkese yeniden merhaba! Bundan sonra sizinle sık sık severek gittiğimiz veya yeni keşfettiğimiz mekanları da paylaşacağız. Bunlardan biri de Çikolata Diyarı. Bu küçük ama sevimli mekan sıcak ortamı, lezzetli tatlıları ve güzel sunumlarıyla bizden tam not aldı.







İstanbul Kadıköyde, Fenerebahçe Cemil Topuzlu Caddesinde yer alıyor bu küçük mekan. Güzel havalarda dışarıda oturmak için de masaları var, soğuk havada ise içerde çikolata kokusuyla oturup kahve içmek harika oluyor.
Biz de haftasonu havanın güzelliğini fırsat bilerek dışarıdaki masalardan birinde oturduk:) Güler yüzlü çalışanları karşıladı bizi ve tek tek mekanda sunulan tatlıları tanıttılar:)



Biz Türk kahvesi eşliğinden iştah kabartan tatlılardan denedik ve bayıldık. Bademli ekleri ve kavanozda servis edilen Magnolia kremalı çilekli ve oreolu tatlısı kesinlikle favorimiz oldu. Bardakta gelen cheesecakeleri ve beyaz çikolatalı muzlu profiterol tatlısı da mekanın en sevilen tatlılarından.Menü fiyatları da ortalama bir tatlıcı seviyeinde.



Kahve sunumu ise sadece Türk kahvesiyle sınırlı ancak inanılmaz tatlı bir servisleri var.Kahve tepsilerinde yazan 'Dikkat kırk yıllık hatırı vardır' yazısına özellikle bayıldık:)



Özel tasarım pastalar da yapıyorlar ve Instagram sayfaları https://www.instagram.com/cikolatadiyarinet/, web siteleri ise http://pg-cikolatadiyari-web.azurewebsites.net/.

Bu arada mekanı hemen yan tarafla birleştirip büyüterek daha geniş servis de yapacaklar çünkü müşteri yoğunluğu çok fazla.Açılışlarını da 14 Şubat 2016 da yapmayı planlıyorlar.Mekan öğlen 11.00 ile akşam 23.00 arası hizmet veriyor. Eğer siz de giderseniz veya daha önce gidip memnun kaldıysanız lütfen yorumlarda bizimle paylaşın, umarız yazıyı beğenmişsinizdir, Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts