6 Ocak 2016 Çarşamba

06.01.2016-Make Up Forever Ultra HD Fondoten

Bugün sizlere son zamanlarda çok meşhur ürünlerden biri olan Make Up Forever-Ultra HD fondotenden bahsetmek istiyoruz.

Eminiz ki birçoğunuz bu fondotene yapılan övgüleri duymuşsunuzdurJ. Bu ürün en son HD teknolojisine göre üretilmiş yani 4K kameralar için tasarlanmış. 100 kat zoom yapılsa bile cildinizdeki fondotenin belli olmamasını vaad ediyor.


Ürünün bir çok tonu mevcut.Bu sayede hem sarı hem de pembe alt tonlu tenler için ürün bulunabiliyor.Yani çok açık tenliyseniz ya da esmer tenliyseniz de bu ürünün skalasından kendinize göre bir ton bulmanız mümkün.

Bu fondotenin en sevdiğimiz özelliği ince yapılı bir ürün olması ve örtücülüğünün çok fazla olmaması. Sürdüğünüzde yüzünüzde fondoten varmış görüntüsü vermiyor.Bu sayede doğal bir görünüme kavuşabiliyorsunuz. Islak bitişli bir fondoten olduğu için cildinizde mat bir şekilde kalmıyor. Üstelik kalıcılığı da oldukça iyi.Bu nedenle makyajınızı uzun süre kullanmanız gerekiyorsa bu ürünü tercih edebilirsiniz. 



Peki bu fondotenin HD olandan farkı ne? İlk olarak farkı renk skalasına yeni tonlar eklenmiş olması.Diğer bir farkı ise; HD fondoten daha kalın yapılı bir üründü. Bu nedenle biz Ultra HD olanı çok daha fazla sevdik.

Ultra HD fondoten her ne kadar kamera karşısında mükemmel bir görünüm için üretilmiş olsa da günlük kullanım için de çok iyi bir ürün. Çünkü kullandığınızda doğal bir görüntü sağlıyor.

Eğer fondoteni günlük makyaj için kullanıcaksanız elle uygulayabilirsiniz. Böylece daha doğal bir görünüm elde edersiniz.

Bu ürünü Sephora mağazalarında bulabilirsiniz. Ayrıca Akbatı Avm de bulunan Make Up Forever ın kendi mağazasından da temin edebilirsiniz. 

Evet biz Ultra HD fondoteni çok sevdik:) Eğer siz de kapatıcılığı çok olmayan bir fondoten arıyorsanız kesinlikle tavsiye edilir:)

3 yorum:

  1. Güzel yorum için teşekkürler blogunu takipdeyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorum için teşekkürler blogunu takipdeyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts