2 Ocak 2016 Cumartesi

02.01.2016-The Body Shop-Wild Argan Oil

2016 nın ilk yazısıyla herkese yeniden merhaba:) Bugün sizlere The Body Shop ın en güzel serilerinden biri olan Wild Argain serisinden bahsetmek istiyoruz. Öncelikle şunu söyliyelim biz bu serinin bir çok ürününü kullandık ve çok başarılı bulduk.

Argan doğal olarak yalnızca Fas’ta yetiştirilen ve meyvelerinin çekirdeklerinden elde edilen,kozmetikte oldukça değerli yağı için yetiştirilen bir ağaçtır. Argan yağının cilde etkisi ise sonsuz. Yüksek oranda E vitamini içerdiği için cildi onarıcı bir etkiye sahip. Bir diğer önemli etkisi ise akne izi, güneş lekesi gibi izleri gidermesi. En yoğun keratin etki gösteren tırnak,saç gibi bölgelerde argan yağı rahatlıkla kullanılabiliyor.

Şimdi sizlere bu seriden seçtiğimiz favori ürünlerimizden bahsedelim.

Wild Argan Oil Body Butter: Kuru ve normal cilt tipleri için uygun bir ürün. Kokusu gerçekten harika. Kıvamı ilk bakışta koyu gibi gözükse bile cilt tarafından gayet güzel emiliyor. Gün boyu etkisini hissetmekte mümkün. Zaten TBS body butterları gerçekten çok başarılı. Bu da benim son zamanlardaki favorilerimden. Güncel Fiyatı: 49.90 Tl

Wild Argan Oil-Body Lotion: Yine argan yağının kokusunu hissedebildiğimiz bir ürünJ Bu vücut losyonu hafif yapılı bir nemlendirici bu nedenle vucut tarafından hızlı ve kolay emilebiliyor.İlk sürdüğünüzde cildinizde yumuşak bir etki yaratıyor.Nemlendirmesi gayet başarılı. Güncel Fiyatı: 37.90 Tl (250 ml) 

Wild Argan Oil-The Radiant Oil: Bu bakım yağı hem saç hem de vücut için uygun bir ürün. Saçınıza ya da vücudunuza sürdüğünüzde buram buram argan yağı kokusunu hissedebiliyorsunuz. Ben bu ürünü genelde haftalık bakımımda kullanıyorum. Kullandıkça özellikle saçlarda sağlıklı ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor. Güncel Fiyatı: 59.90 Tl


Wild Argan Oil-Rough Scrub: Bu ürün kahve rengi jel kıvamında ve içinde partiküller içeriyor. Ben genelde bu ürünü haftada bir duşta kullanıyorum ancak satın alırken kuru cilde de kullanılabildiğini söylemişlerdi. Bu peelingi uyguladıktan sonra gerçekten vücudu yumuşacık yapıyor, cildi kuru bırakmıyor ama ben söylendiği gibi cilde ışıltı verdiğini göremedim:) Güncel Fiyatı: 49.90 Tl (200 ml)

Wild Argan Oil- Solid Oil Balm: Dudakları çok fazla kuruyan biri olarak lipbalmlar benim en çok tercih ettiğim ürünler. Bu ürün de içinde argan yağı olduğu için dudakları yeterince nemlendiriyor ve pürüzsüz bir görüntü kazanmasını sağlıyor.Ürün katı bir yağ dokusuna sahip.Tabiki gün içinde yenilemeniz gerekiyor çünkü bir süre sonra etkisi geçiyor. Güncel Fiyatı: 27.90 Tl

Seride bulunan diğer ürünler:
Bubling Bath:42.90 Tl
Shower Gel:22.90 Tl
Massage Soap:22.90 Tl
Miracle Solid Oil-42.90 Tl

İşte bizim Wild Argan Oil serisinden denediğimiz ürünler bunlar. Umarız sizin için yararlı olur. Sizin deneyip beğendiginiz ürünler varsa bize yazarsanız seviniriz:)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts