20 Ocak 2016 Çarşamba

20.01.2016-MEKAN ÖNERİSİ-BREAD&BUTTER NİŞANTAŞI


Merhaba! Bugün yine bir mekan önerisi yazısıyla karşınızdayız. İlkinden sonra çok güzel mailler alınca devam edelim istedik mekan önerilerine çünkü günün büyük kısmını dışarıda geçiren insanlar için durup soluklanabilecekleri, birer kahve içip sohbet edebilecekleri veya eğlenceli zaman geçirmek için gidecekleri mekan alternatiflerinin önemli olacağını düşündük. Bugünkü yazıda Nişantaşı’ ndaki Bread&Butter’ dan bahsedeceğiz.


 

Nişantaşı’ nda Mim Kemal Öke Caddesindeki bu küçük ama şık mekan ister sıcak içeceklerinizle tatlınızı yiyebileceğiniz ister öğle yemeklerinde sağlıklı ve bol yeşillikli salatalarını yiyebileceğiniz, lezzetli makarnalarını ve sandviçlerini tadabileceğiniz bir yer. Her gün günlük çorbaları da bulunuyor.

                             

Tatlıları da çoğunlukla sandviç ekmekleri gibi tahıllı, kuru meyveli veya granolalı. Üstelik çok da lezzetli.

 

Cumartesi sabahı kahvaltı etmek için güzel bir seçenek de olabilir sizin için Üstüne bir de sakin sakin Türk kahvenizi içebilirsiniz.

                            

Akşam dışarı çıktığınızda veya iş çıkışlarında aperatif bir menü alabilir, şarabınızı yudumlayabilirsiniz.

  

Mekan hafta içi ilk dört gün 08.30-23.00 arası; Cuma ve Cumartesi ise 08.30-00.00 arası açık. Biz çok severek yıllardır yolumuz Nişantaşına düşünce uğruyoruz. Umarız siz de hem yazıyı hem de bu şık ve rahat cafeyi beğenirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts