30 Ocak 2016 Cumartesi

30.01.2016-Favori Vucut Nemlendiricileri

Merhabalar! Bugünkü yazımızda size en sevdiğimiz body lotionlarımızı yazmak istedik. Üçümüzün cildinin de birbirinden farklı olduğunu daha önce yazmıştık (kuru, yağlı ve normal). Vücut nemlendiricilerinde de tercihlerimiz birbirinden farklı oldu haliyle. Hemen tanıtmaya başlayalım.

Neutrogena Body Oil : Bu ürünü instagramda da paylaşmıştık daha önce. Kışın cildin aşırı kuruması ve genelde soğuk havada sıcak suyla banyo yapılması cildin nemini alıp götürüyor ve en yağlı ciltler bile nemlendiriciyi adeta süngerin suyu çekmesi gibi çekiyor.Dolayısıyla yoğun nemlendirmede yağlar daha çok tercih edilir oluyor. Bu yağ ise inanılmaz derecede yumuşatıyor, hemen emilip yağlı his bırakmıyor ve kokusu da çok güzel. Üstelik yağlarda çok az miktar bile yeterli olduğundan gramajı dolayısıyla da uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün. Denemenizi tavsiye ederiz. Güncel fiyatı 29 TL.




Vaseline Body Spray: Üç farklı cilt, üç farklı aromada ürün çeşidi ve üçümzün favorisi de başka bir renk. Yaz kış severek kullandığımız kolay ve pratik bir ürün. Çabuk emiliyor ve yapısı ince gibi görünse de cildinizi nemlendirmesi gayet yeterli. Normal tüpteki Vaseline nemlendiriciler daha yoğun kıvamlı ancak biz body spray formda olanı daha çok sevdik. Güncel fiyatı 19 TL.


Excipial Hydro: Aslında bu normal bir nemlendirici değil. Hasarlı ciltler için genelde doktorların tavsiye ettiği bir ürün. İçerisinde %2 oranında cildi yumuşatan ajanlardan olan üre var. Cildinizin hasarlı olduğunu hissettiğiniz, ekstra hassaslaştığı dönemlerde inanılmaz güzel onarım ve nemlendirme sağlıyor. Ancak çok uzun süreli kullanımı üre içeriğinden dolayı önerilmiyor. Su içinde yağ emülsiyonu olan bu ürünün daha yoğun olan Excipial Lipo formu da var (yağ içinde su emülsiyonu olan formu). Sadece eczanelerde satılıyor. Güncel fiyatı 5 TL.



Kiehl’ s Creme de Corps Whipped: Kiehl’ s in enfes kokan, kuru ciltler için, yoğun kıvamlı ve hem yumuşaklık hem de parlaklık veren güzel nemlendiricisi. İçerisinde çırpılmış soya sütü ve bal var. Teninizde bıraktığı koku kesinlikle ağırlaşmıyor. Paraben ve silikon da içermiyor. İsterseniz lavanta ve greyfurt aromalı olanları da var ama bizim serideki favorimiz klasik olanı. Gramajı da fazla bir ürün. Güncel fiyatı 115 TL.



Kiehl’ s Superbly Restorative Body Lotion: Yine Kiehl’ s in sevdiğimiz bir nemlendiricisi. Yapısı creme de corps kadar yoğun değil ancak verdiği nem gayet güzel. Fastan gelen argan yağı ve argan yaprağı özleri içeriyor. Cildi onarması için antioksidan ve esansiyel yağ asitleri içeriyor. Özellikle yazın hafif yapısı ve güneşteni terleyince oluşan tuzlardan ve ultraviyoleden zarar gören cildin toparlanmasına çok yardımcı oluyor. Güncel fiyatı 200 mlsinin 125 TL, 500 mlsinin 205 TL.



Organix Argan Oil Morocco Hair Butter: Hem saça hem de vücuda uygulanabilen bu body butter ipek özleri içeriyor ve kuru saç uçlarını yumuşatıyor, kuru cilde fazlasıyla nem veriyor. Rahatsız etmeyen, hafif bir Hindistan cevizi kokusu alıyorsunuz uygularken. Hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. Güncel fiyatı 48 TL.



Nuxe Huile Prodigieuse: Nuxe ün kuru yağları hem saça hem yüze hem de vücuda uygulanabiliyor. Klasik yağlar gibi yapış yapış bir his bırakmıyor ve çok çabuk emiliyor. Saç diplerine de masaj yapılarak uygulanıyor ve diğer yağların aksine çıkarmak için yoğun şampuan kullanımı gerekmiyor. %98 doğal bir içeriği var, paraben ve silikon içermiyor, kokusu da bademli fındıklı tatlılar gibi. Güncel fiyatı 119 TL.



Avene Trixera Creme Emolliente: Kuru ve çok kuru cilde sahip olanların çok seveceği bir ürün. Avene in birçok ürünü gibi termal su içerdiği için atopik ciltlere çok iyi geliyor. Hem yoğun nem veriyor hem de sürdükten sonra bir sıkılık hissi oluşturuyor cildinizde. Böylece cildi gerginleştirerek toparlıyor aynı zamanda. Güncel fiyatı 78 TL.


Bepanthol Losyon: Herhalde duymayan kalmamıştır bu kremi. Eczanelerden alabileceğiniz bu krem cilt yenilenmesi hızlandırıyor, cildi hasara karşı koruyor ve hasarlı cildi de çok çabuk iyileştiriyor. Krem ve merhem formlu olan küçük tüptekileri yara ya da kızarık, hassas yerlerinize uygulayabileceğiniz gibi bu vücut nemlendiricisi formundakileri de yaz kış kullanabilirsiniz. Kuru ciltler ve normal ciltler için farklı tipleri var, kuru ciltler için olanı çok yoğun kıvamdayken normal ciltler için olanının daha rahat bir sürümü var. Güncel fiyatı 38 TL


Caudalie Nourishing Body Lotion: Her cilt tipine uygun bu nemlendirici hem cilde elastikiyet veriyor hem de çok güzel nemlendiriyor. Yapısı aslında çok hafif ama verdiği nem sayesinde kuru ciltliler de severek kullanabilir. Paraben, renklendirici, mineral yağ ve sülfat içermiyor. Hayvanlar üzerinde de test edilmiyor. Güncel fiyatı 110 TL.

Bizim sizler için seçtiğimiz vücut nemlendiricileri bu şekilde:) Umarız yazımızdan keyif alırsınız. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts