1 Şubat 2016 Pazartesi

01.02.2016-TREND ALARMI-FUŞYA PEMBESİ DUDAKLAR!



Herkese yeniden merhaba! Bu haftayı sizin için 2016’ ya damga vuracak trendlere ayırdık! İlk bahsedeceğimiz de başlıktan da anladığınız gibi fuşya pembesi yani fuschia pink, diğer adıyla pink orchid! Pembe orkide rengi olarak da geçen bu renk son derece iddialı ve canlı bir pembe olarak rujlarda ön sıralara taşınıyor.



Aslında çoğu kişinin fazla canlı bulduğu bu renk günlük kullanımda sade ve soğuk alt tonlu bir göz makyajıyla birlikte kullanılabilir. Soğuk nude, gümüş bakır ve sıcak şampanya rengi gibi rose gold ve hafif bakıra çalan farlarla bu rengin çeşitli tonlarını kullanabilirsiniz. Ancak abartıya kaçmamak için bizim önerimiz eğer dudaklarınızda bu rengin parlak formunu kullanacaksanız gözlerinizdeki farların mat olmasına dikkat etmeniz. Veya tam tersi dudaklar mat, kendinden ışıltıları olan bir krem far ile günlük kullanımda kontrast yaratabilirsiniz. Ki bizim bu rengi kullanırken en sevdiğimiz ikili de mat dudaklar, ışıltılı gözler!



Geceye uygularken ise aslında göz kapağınızla aynı renk bir far ya da sadece far bazına bir eyeliner çekerek gözlerinizi tamamlayıp dudaklarınıza yine pembe orkide rengini sürebilirsiniz!



İşte bu sene makyajda öne çıkan en belirgin trendlerden biri fuşya pembesi dudaklar. Umarız siz de keyifle okumuşsunuzdur! Bir sonraki trend yazısında görüşmek üzere!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts