6 Şubat 2016 Cumartesi

06.02.2016-TREND ALARMI-GEOMETRİK PATERNLER!




Merhaba! Bildiğiniz gibi bu haftayı trend yazılarına ayırmıştık. Bugün bahsedeceğimiz ise 2016 ya damga vurmaya hazırlanan trendlerden birisi.



2016, 2015’e oranla daha hareketli parçaların kullanıldığı, daha soft renkler ve canlı renklerin harmanlandığı, kısacası daha önde ve baskın stiller göreceğimiz bir sene olacak. Hem renk seçimleri hem aksesuarlar hem de kıyafetlerde sık sık ön plana çıkan parçalar olacak.







Geometrik desenler de bunlardan biri. Sadece desen olarak değil form olarak da geometrik şekiller ön planda. Yani sadece üçgen desenleri olan normal bir çanta değil direkt üçgen şeklinde bir çanta da görmeye hazır olunJ






Göz yoran ve yoğun bu trendi uygularken eğer sade ve iddialı olmak isterseniz diğer parçalarınızı düz renk ve olabildiğince model olarak sade tutmaya özen gösterin. Klasik olarak hareketli geometrik desenleri hemen siyah ve koyu renklerle kombinlemeyin, içindeki en nötr tonu bularak onları diğer kıyafetlerinizde kullanabilirsiniz.




Ayakkabı ve çantada geometrik formda parçalar kullanacaksanız kıyafetlerinizin çok ön plana çıkmaması için daha düz giysiler tercih edebilirsiniz. Kalem etekleri bol kesim klasik gömleklerle kombinleyerek iş şıklığınıza da adapte edebilirsiniz








Eğer desenleri karıştırmayı sevenlerdenseniz farklı şekiller içeren aynı renk parçalar çok daha göz alıcı ve marjinal duracaktır. Yani farklı desenleri aynı renklerde kullanırsanız hem renk hem desen birbiriyle yarışmamış olur, örneğin çizgili bir gömlek ve kareli pantolon eğer ikisi de siyah beyazsa çok klas durabilir;)






İşte bu senenin en göze çarpan moda trendlerinden birisi de geometrik paternler. Umarız yazımızı beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts