15 Şubat 2016 Pazartesi

15.02.2016-BENEFIT HELLO FLAWLESS OXYGEN WOW

Herkese yeniden merhaba! Size son 1 aydır kullandığımız Benefit Hello Flawless Oxygen Wow fondotenden bahsetmek istiyoruz.


Öncelikle ürünün vaadlerinden bahsedelim. Ürünün kusursuz porselen görünümlü bir cilt sunduğu söyleniyor.Kapatıcı özelliğinin yanı sıra doğal bir görünüm verdiği; cildi anında aydınlattığı ve düzenli kullanımda yenilenmesini desteklediği vaad ediliyor. C ve E vitamini, deniz tuzu minarelleri ve amino asitler içerdiği için cildin yaşlılık belirtilerini yavaşlattığı ve cildi dış etkenlere karşı da koruduğu iddaa ediliyor.
Ancak söylendiği gibi cildi kusursuz bir görünüme kavuşturduğunu söyleyemiycegiz malesef. Bunun aksine cilt problemleri olmayan kusursuz cilde sahip olan kişilerin kullanması gereken bir fondoten. İnce yapılı bir ürün ve kapatıcılığı orta derecede. Kapatıcılığını artırabilmek için birkaç kat uygulanması bile bunu sağlamıyor. Kalıcılığının da çok aşırı olduğunu söylemek mümkün değil açıkçası. 
Bu ürünün yağ içermediği söyleniyor. Ancak yağlı ve akneye meyilli ciltler için uygun bir fondoten değil. Çünkü içimizde en yağlı cilde sahip olan arkadaşımızın kullanımında cildinde parlamaya sebep oldu. Bu nedenle daha kuru ve kusursuz ciltli kişilere tavsiye edebiliceğimiz bir ürün bu.
Ayrıca biz de böyle bir problem olmadı ama bazı kişilerin kullanımında fondotenin oksitlendiğini yani kullanımdan bir süre sonra ciltte koyulaştığını duyduk. 
Fondoten 9 farklı renk içeriği sunuyor. Birçok kişi bu fondotenin cildine uygun rengini bulamadığını söylüyor. Fondotenin tonları;

-I'm Pure For Sure / Ivory
-I'm Plush & Precious / Petal
-Cheers To Me / Champagne
-I'm So Money / Honey
-I'm All The Rage / Beige
-Warm Me Up / Toasted Beige
-I'm So Glamber / Amber
-I'm Hopelessly Hot / Hazelnut
-Gotta Know Me / Nutmeg

Fondoteni Sephora mağazalarında bulmak mümkün. Ürünün güncel fiyatı 157 TL. Söylediğimiz gibi cilt problemi olmayan kişilerin tercih edebiliceği bir ürün yine de bu fiyat için daha farklı alternatiflerini bulmak mümkün:)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About the Author

Author Info

BİZE ULAŞIN

elegancebydbe@gmail.com

Instagram

Facebook

Popular Posts

featured Slider

Pages

Like us

İzleyiciler

Popular Posts